ThermTec Nord deltog i Elmia Game Fair 2023

ThermTec Nord deltog i Elmia Game Fair 2023

Fra den 18.-20. maj havde ThermTec Nord fornøjelsen af at deltage i Elmia Game Fair i Sverige. Arrangementet var en fantastisk mulighed for os til at fremvise vores produkter, møde nye partnere og komme i kontakt med potentielle kunder.

ThermTec produkter

Vores stand med en bred vifte af vores produkter udstillet var et hit blandt deltagerne. Vi var begejstrede over at se så mange, der var interesserede i at prøve og lære mere om vores produktsortiment. Vores team var klar til at besvare spørgsmål og demonstrere vores produkter.

Vi var meget glade for den enorme interesse for vores produkter, især VIDAR-serien med termografi-sigte. Denne enhed tilbyder bemærkelsesværdige funktioner, såsom dobbelt synsfelt, laserafstandsmåler med ballistisk kalkulator og høj termisk følsomhed på ≤25mk NETD, hvilket sikrer en enestående ydeevne. At se folk ivrigt afprøve vores produkter og personligt opleve ThermTec Nords enestående kvalitet og ydeevne var virkelig glædeligt. Det var virkelig en fornøjelse for os at give dem detaljerede oplysninger og engagerende demonstrationer.

Et af højdepunkterne ved arrangementet var at møde nye partnere, herunder InterJakt. Vi var begejstrede for at møde dem og udforske potentielle muligheder for samarbejde i fremtiden. Vi havde også fornøjelsen af at møde testere, som indvilligede i at blive vores produkttestere, samt professionelle medarbejdere, som var interesserede i at repræsentere vores brand.

Alt i alt var Elmia Game Fair en fantastisk oplevelse for ThermTec Nord. Vi fik kontakt til nye partnere, mødte potentielle kunder og viste vores produkter frem for et bredt publikum. Vi vil gerne takke alle, der kom forbi vores stand og udtrykte interesse for vores produkter. Vi ser frem til at deltage i flere arrangementer som dette i fremtiden og fortsætte med at udvikle vores brand.

Tilbage til blog